ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

«Ωρολογιακή βόμβα» ο Δήμος Φυλής – Αδιαφορία από τη διοίκηση


Στις δύο προηγούμενες ανακοινώσεις μας (Τρίτη 9/7 και Σάββατο 13/7) θίξαμε, ως οφείλαμε, το φλέγον ζήτημα της νέας -κατάπτυστης κατά τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού- κυβερνητικής απόφασης που… χοντροκομμένα και διόλου εντέχνως πλασαρίστηκε ως «μεταρρυθμιστικό έργο» και ουσιαστικά προωθεί μέσω της περίφημης κινητικότητας την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Κάναμε λόγο για αντιδημοκρατικές πρακτικές και κατάλυση των ιδεών της ισονομίας, συμπέρασμα που εξάγεται από την επικείμενη διάλυση της αυτοδιοίκησης, που ας μην ξεχνάμε, θα έπρεπε να αποτελεί τον πλέον «διαδραστικό και ανθρωποκεντρικό θεσμό της διοικητικής δομής της χώρας» όπως διατυμπάνιζαν μέχρι πρόσφατα στελέχη της ίδιας κυβέρνησης που πλέον καταλύει απροκάλυπτα τα πάντα. Όμως η κριτική μας δεν πρέπει να περιορίζεται στις κοινοβουλευτικές αποφάσεις.

Αυτή τη φορά, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα του οίκου μας. Ζητήσαμε συντονισμένες ενέργειες και έξυπνες κινήσεις για να λάβουμε αδιαφορία και απραξία από τη διοίκηση του Δήμου Φυλής. Ο κύριος Μπουραΐμης φαντάζει πιο αδύναμος από ποτέ και ανίκανος να προστατεύσει τα συμφέροντα του λαού του Δήμου Φυλής, ο οποίος πλήγεται άμεσα. Και φυσικά, όχι μόνο από τις επικείμενες απολύσεις, αλλά από την… καλοκαιρινή απληρωσιά, που έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα «μαύρο» κεφάλαιο στην ιστορία της διακυβέρνησης του τόπου από τον πρώην δήμαρχο Χασιάς.

Το άσπρο δεν γίνεται μαύρο κύριοι. Η ανυπαρξία της διοίκησης του Δήμου Φυλής, έχει φέρει τον τόπο στο σημείο μηδέν και αυτό δεν αλλάζει, όσοι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί μπουν σε εφαρμογή. Τα λάθη, οι «γκάφες» και οι παραλείψεις είναι πολλές και καθόλου αμελητέες.

Καμία αντίδραση στην απόφαση για την απόλυση των δημοτικών αστυνόμων και των σχολικών φυλάκων.

Καμία δράση, ενέργεια ή πίεση προς τον κρατικό μηχανισμό για ανατροπή των αποφάσεων που διαλύουν την τοπική αυτοδιοίκηση. Μόνο «τύποις» διαμαρτυρίες.

Καμία ενημέρωση* προς τους άμεσα θιγόμενους (υπάλληλοι δήμου) για το θέμα των πληρωμών. Η αγωνία των απλήρωτων εργαζομένων γιγαντώνεται, όπως και οι «μουρμούρες» που προβλέπουν άκρως δυσοίωνες ημέρες στο κοντινό μέλλον.

Η διοίκηση του Δήμου Φυλής έχει χάσει την αξιοπιστία της, δείχνοντας τις αδυναμίες της την πιο κρίσιμη στιγμή. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι, χρόνος για περαιτέρω διαπιστώσεις δεν υπάρχει. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα συνεχίσει από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου να τονίζει τα κακώς κείμενα και με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του τόπου, κόντρα σε όλους εκείνους που αποδεδειγμένα αποδεικνύονται «λίγοι» και κατώτεροι των περιστάσεων.

* Οπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι δημοτικοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν πως οι πληρωμές θα γίνουν στο τέλος του πρώτου 10ημέρου του Αυγούστου. Οψόμεθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας