ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΜE ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΝΙΔΙ, ΠΕΡΑΜΑ, ΖΩΦΡΙΑ


Tα νυχτερινά δρομολόγια των λεωφορείων στον Ασπρόπυργο εκτελούνται πλέον με την συνοδεία περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ, καθώς επικρατεί μεγάλη ανησυχία μεταξύ των εργαζομένων αλλά και των επιβατών, λόγω των συχνών επιθέσεων από ομάδες Αθίγγανων αλλά και από συμμορίες ανηλίκων.

Tο επιβατικό κοινό αλλά και οι εργαζόμενοι της ΟΣΥ, πέφτουν συχνά θύματα επιθέσεων από εγκληματικές συμμορίες σε περιοχές όπως το Μενίδι το Ανω Πέραμα, η Ελευσίνα , η Ζωφριά και το Ζεφύρι, τις οποίες ομάδες αθίγγανων αλλά και συμμορίες ανηλίκων έχουν μετατρέψει σε «Αγρια Δύση», αναφέρει η Καθημερινή.


Αποτέλεσμα ήταν, ορισμένες γραμμές λεωφορείων του Ασπροπύργου όπως η γραμμή 805, να εκτελούν τα βραδινά τους δρομολόγια συνοδεία περιπολικού, καθώς όπως καταγγέλλουν συνδικαλιστές της εταιρείας, είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι επιθέσεις και οι ξυλοδαρμοί, ενώ οι δολιοφθορές στα οχήματα αποτελούν καθημερινότητα, με αποτέλεσμα πολλές φορές τα δρομολόγια να τερματίζονται πριν ολοκληρωθούν, για να μην περάσουν από την «επικίνδυνη ζώνη».

Συχνά, επίσης, είναι τα περιστατικά χρήσης ναρκωτικών ουσιών ακόμα και μέσα στα λεωφορεία, ενώ στο παρελθόν είχαν σημειωθεί ακόμα και πυροβολισμοί στις Αχαρνές. Αποτέλεσμα ήταν πριν από λίγους μήνες να τοποθετηθούν αλεξίσφαιρα τζάμια στα οχήματα των περιοχών αυτών. Παράλληλα, κρούσματα ρατσιστικής βίας σημειώνονται συστηματικά πλέον στα λεωφορεία με την πλειονότητα των οδηγών να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. Ομάδες ατόμων επιβιβάζονται στα οχήματα, κατεβάζουν αλλοδαπούς επιβάτες και οχι μόνο  και χειροδικούν εναντίον τους προκαλώντας φασαρίες.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας