ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εν αναμονή εξελίξεων στον Ξένιο...

Εν αναμονή βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Ξένιου, για το εργασιακό. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που φιλοδοξεί να δώσει συνολική λύση στο πρόβλημα του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού στάλθηκε πριν από λίγες μέρες, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για έλεγχο νομιμότητας και μέχρι να υπάρξει απάντηση επικρατεί στασιμότητα.

Από την πλευρά τους οι απλήρωτοι εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί), συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της ΕΣΗΕΑ και των εργαζομένων στον Τύπο, που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες.

Η θέση της παράταξής μας, της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, για το Δημοτικό Ραδιόφωνο, είναι σαφής.

Η ομηρία των εργαζομένων, που εδώ και 3 χρόνια οι Διοικήσεις των ΠΑΠΠΟΥ και ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ ταλαιπωρούν εμπαίζοντας τους με την ίδια την μισθοδοσία τους, πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
Το Δημοτικό Ραδιόφωνο μπορεί και πρέπει να είναι ανοιχτό, φωνή δυνατή στην διάθεση του Λαού της Φυλής και των υπόλοιπων περιοχών γύρω από τον Δήμο μας, ανοιχτή συχνότητα που θα εκφράζει τον πόνο και την αγωνία των κατοίκων της πολύπαθης Δ.Αττικής.
Το είπαμε δυνατά και στο Δ.Σ. και παντού.



Όποιου είδους "πείραμα" στερήσει την συχνότητα του Ρ/Σ από περιουσία του Δήμου τέτοιες δύσκολες ημέρες, θα είναι καταστροφή για τον Δήμο και εκ του πονηρού.

Ευχόμαστε να διαψευστούμε, αλλά εκφράζουμε τον φόβο και την αγωνία πως και στο θέμα "ΞΕΝΙΟΣ 943" όπως και στο θέμα της ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ, έτσι όπως τα διαχειρίστηκαν οι τοπικές εξουσίες, νυν και προηγούμενες, θα οδηγηθούμε σε βαθύτατες περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας