ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Σίγησε, πάλι, ο Ξένιος...

Σταμάτησε να εκπέμπει, από τις 8 Δεκεμβρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ξένιος 94,3». Σύμφωνα με τους εργαζομένους, η απόφαση της διακοπής ανήκει στο Δήμο Φυλής. Ο σταθμός εξέπεμπε, από τις 30 Σεπτεμβρίου, από τον Υμηττό, μέσω του εφεδρικού πομπού του KISS FM, αφού στις 2 Μαρτίου 2011, είχαν κλαπεί από το Ποικίλο Όρος, τα δικά του μηχανήματα εκπομπής. 

Σε ερώτηση του ΦΥΛΑΡΧΟΥ προς τον ελεγκτή και τεχνικό σύμβουλο του σταθμού, Γιώργο Νικητάκη, γιατί σταμάτησε να εκπέμπει ο σταθμός, ο τελευταίος δήλωσε άγνοια και πρόσθεσε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα επανεκπέμψει ο Ξένιος. 

Από την πλευρά τους οι 52 εργαζόμενοι (16 δημοσιογράφοι, 16 τεχνικοί, 20 διοικητικοί), συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της ΕΣΗΕΑ και των εργαζομένων στον Τύπο, που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες. Εξετάζουν ακόμα το ενδεχόμενο να αναλάβουν πρωτοβουλία, ώστε να εκπέμψει και πάλι ο σταθμός, στη γνωστή συχνότητα των 94,3 μεγακύκλων, μέσω της ΕΡΤ. Εξάλλου, με ανακοίνωσή τους , επισημαίνουν ότι παραμένουν απλήρωτοι, και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, από τα μέσα Ιουλίου του 2010. 

"Ο Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραίμης, δεν φέρεται διατεθειμένος να δώσει λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων, σχετικά με την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών, που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Χρήστου Παππού. 

Προκλητικά δηλώνει, ότι δεν είναι υποχρεωμένος, να αναγνωρίσει τις οφειλές της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Οι εργαζόμενοι του σταθμού έχουν καταθέσει μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους", τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.


Δείτε τις αντιφατικές δηλώσεις του κ. Μπουραϊμη για το θέμα του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο μετά από ερώτηση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και της Δημοτικής Συμβούλου της ΕΝΟΤΗΤΑΣ Φωτεινή Γιαννοπούλου.Για το ίδιο θέμα είχε γράψει και το "zougla.gr" όπου αναδημοσίευσε και το "paraponofylis.blogspot.com"


Έκλεισε ο 3ος αρχαιότερος δημοτικός ραδ/κος σταθμός


Ανακοινώθηκε σήμερα η διακοπή της λειτουργίας του τρίτου σε αρχαιότητα δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού. Πρόκειται για τον σταθμό «Ξένιος 94,3» του δήμου Φυλής, ο οποίος σταμάτησε να εκπέμπει με απόφαση της διοίκησης του δήμου.
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011, 19:02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας