ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Εκτός ορίων η κατάσταση με τους τσιγγάνους

Εκτός ορίων βρίσκεται η βεντέτα που έχει ξεσπάσει εδώ και μία εβδομάδα ανάμεσα σε τσιγγάνους. Συμπλοκή μεταξύ Ρομά με έξι τραυματίες ξέσπασε χθες στις 22:00 το βράδυ, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Οι δύο ομάδες συνεπλάκησαν και ορισμένα από τα μέλη τους πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άνθρωποι, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία. Οι πυροβολισμοί ανάμεσα στις δύο ομάδες τσιγγάνων κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους κατοίκους όχι μόνο του Ζεφυρίου, αλλά και των Αχαρνών.

Η χτεσινοβραδυνή συμπλοκή στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, καθώς εδώ και μία εβδομάδα το Ζεφύρι και η ευρύτερη περιοχή της Αυλίζας, έχουν μετατραπεί σε "εμπόλεμη ζώνη" και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξη αφού όλα δείχνουν πως στην περιοχή πλέον έχει χαθεί κάθε έλεγχος. 

Να θυμίσουμε πως την Δευτέρα, στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι και η μάντρα επαγγελματικών αυτοκινήτων, του πρώην Αντιδημάρχου Αχαρνών Μαρίνου Μουκάνη. 
Ενώ λίγες μέρες αργότερα άλλο ένα σπίτι τσιγγάνου στην Αυλίζα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες, ωστόσο, είναι δύσκολο να μπει κανείς στα… εσωτερικά θέματα των τσιγγάνων που έχουν μάθει να τα επιλύουν με ντουφεκιές.

Και αλίμονο σε όποιον βρεθεί τυχαία στον δρόμο τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας