ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κοντά στους απλήρωτους εργαζόμενους ο Σαββας Ι. Σάββας

« Είμαστε υπέρ της πληρωμής των εργαζομένων, αλλά να απεμπλακεί η μισθοδοσία από τη λειτουργία της χωματερής. Δεν μπορεί η μισθοδοσία των εργαζομένων να εξαρτάται από τον κάθε Χιωτάκη, που είναι πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου, αν κοιμάται ή αν είναι ξύπνιος για να δώσει την επιταγή του ΕΣΔΚΝΑ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι…».

Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Σάββας Σάββας στη θεσμική συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του νέου Καλλικρατικού Δήμου Φυλής.

Ο κ. Σάββας επεσήμανε ότι «το σημαντικότερο από όλα είναι η διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, ενόψει της υποβολής των καταστάσεων των εργαζομένων στην ενιαία αρχή πληρωμών και την σύνταξη του νέου Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όφειλε ο δήμαρχος να έχει κάνει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου τη διαπιστωτική πράξη με το πόσους εργαζομένους έχει ο νέος Δήμος Φυλής. Επειδή κάτι τέτοιο δεν έγινε πήρε παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα ο Σάββας Σάββας και το κλιμάκιο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ προχώρησαν ακόμα παραπάνω λέγοντας χαρακτηριστικά: « Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει προχωρήσει στη διαπιστωτική πράξη μας αναγκάζει να αναρωτιόμαστε μήπως υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις για τους εργαζόμενους από το δήμαρχο Δημήτρη Μπουραϊμη».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Σάββας και το κλιμάκιο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ καταχειροκροτήθηκαν από τους εργαζόμενους, οι οποίοι τους έδωσαν συγχαρητήρια για την άρτια τοποθέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας