ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Ενότητα Πολιτών έκοψε την πίτα της. Σάββας Ι. Σάββας: ''Εδώ δεν περισσεύει κανείς''

Γέμισαν τα γραφεία της ''ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ'' από πλήθος κόσμου, φίλων και μελών της Παράταξης, στην κοπή της πίτας.

Η σεμνή εκδήλωση ξεκίνησε με τον Αγιασμό των γραφείων της Παράταξης.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της Παράταξης κ. ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ ο οποίος μίλησε για Ενότητα:

H ''ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' τιμώντας την εμπιστοσύνη των δημοτών της Φυλής δήλωσε στον πως θα παραμείνει ανεξάρτητη και αδέσμευτη παράταξη, πιστή στον προγραμματικό της λόγο και θα υπερασπίζεται από την θέση της αντιπολίτευσης τις αγωνίες όλων των δημοτών και τότε κάποιοι χαμογελούσαν.

Λέω λοιπόν τώρα, που είμαστε εδώ, πως ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ πως θα παλέψουμε στην προσπάθεια επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων του Δήμου.

Έχουν περάσει 2 μόνο μήνες από τότε που η Παράταξη ''έχασε'' με το μεγαλύτερο όμως ποσοστό που πήρε παράταξη που ήρθε 3η στην Ελλάδα, κι ενώ κάποιοι περίμεναν από εμάς ο καθένας να πάει σπίτι του, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Η Παράταξη οργανώνεται, με καταστατικό, με δημοκρατικές διαδικασίες χωρίς να αποκλείει κανέναν.

Καθημερινά ενημερώνουμε το www.savvassavvas.gr και το savvassavvas.blogspot.com όπου εκεί η Παράταξη δημοσιεύει κάθε απόφασή της, κάθε δράση της, αλλά και απόψεις των μελών της.

Ήδη σε μόλις 25 ημέρες Διοίκησης του νέου δήμου, οι δράσεις και οι παρεμβάσεις της Παράταξης προς όφελος της διαφάνειας και της νομιμότητας έχουν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Και αυτή η επιτυχία είναι μια δουλειά ομαδική. Η ομιλία έκλεισε με την χαρακτηριστική φράση του επικεφαλής της Παράταξης κ. ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ πως: ''Εδώ δεν περισσεύει κανείς''.

Αμέσως μετά έδωσε ''βήμα'' για έναν σύντομο χαιρετισμό στον Κ. ΒΑΒΟΥΛΑ εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Άνω Λιοσίων, στην κ. Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο Ζεφυρίου, στον κ. Β. ΒΑΘΗ, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Φυλής, αλλά και στους εκλεγμένους Συμβούλους της Παράταξης στις Δημοτικές Κοινότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Φυλής κ. Δ. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ, κ. Α. ΠΙΤΕΛΗ και Κ. ΜΠΡΕΜΠΟ αντίστοιχα.


Όλες οι τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων ήταν στον άξονα της Ενότητας γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και η Ενότητα επιβεβλημένη.

Λίγο αργότερα έγινε η κοπή και το μοίρασμα με το φλουρί να πέφτει στην νεότερη φίλη της Παράταξης που είναι μόλις 4 ετών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δημοτικός σύμβουλος Φυλής με την παράταξη ''ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ'' κ. Δ. ΠΑΝΑΓΟΣ και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης κ. Π. ΞΥΔΟΥΣ αλλά και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού κι Εξωραιστικού Συλλόγου Πανοράματος κ. Νικηφόρος ΔΑΔΑΝΗΣ και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας