ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

Είναι φανερό πια ότι στον τόπο μας βιώνουμε την κυβερνητική εμπειρία μιας ιδιότυπης ολιγαρχίας η οποία έχει γαντζωθεί στην εξουσία και λυμαίνεται την χώρα.
Τα ίδια πρόσωπα, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους πρωταγωνιστούν στην πολιτική σκηνή της χώρας εδώ και χρόνια.

Το τίμημα της εναλλαγής της εξουσίας μεταξύ συγκεκριμένων φατριών πληρώνουμε τώρα με το μνημόνιο.

Οι κρατούντες, χρησιμοποιούν την έλλειψη παιδείας του Ελληνικού λαού και με διάφορες συνταγές βολέματος που εφαρμόζουν από καιρού εις καιρόν κρατούν εγκλωβισμένη την εκλογική τους πελατεία. Τα μέσα επικοινωνίας παίζοντας το παιχνίδι τους επί χρόνια, διαφθείρουν την συνείδηση της Ελληνικής οικογένειας με τα σκουπίδια που σερβίρουν καθημερινά. 
Έτσι, τα πάντα έχουν γίνει εύπεπτα και απλά. 

Η πληροφόρηση είναι κατευθυνόμενη και όποιος δημοσιογράφος τολμήσει να παρεκκλίνει τον τρώει το σύστημα. Οι αξίες έχουν χαθεί και δυστυχώς τα όνειρα ενός μέρους της νεολαίας μας εξαντλούνται
στο να επιδιώκουν να γίνουν οι σταρ του επόμενου Χ-Factor για να πλουτίσουν εύκολα και γρήγορα. 

Η περηφάνια, η μπέσα και το φιλότιμο αξίες που χαρακτήριζαν την ράτσα μας, τσαλακώθηκαν από την καθημερινότητα. Τις κατάπιε ο αγώνας δρόμου για την απόκτηση των υλικών αγαθών που με αφθονία προσφέρει ο Δυτικός πολιτισμός. Έτσι λοιπόν τη μπέσα την αντικατέστησε η αρπαχτή και η περηφάνια χάθηκε στους διαδρόμους και τα γραφεία των πολιτικών. Για χρόνια τώρα με ρουσφέτια τα οποία ντύνουν με τον μανδύα της κοινωνικής υπηρεσίας οι πολιτικοί μας μολύνουν. 

Διεφθαρμένοι, ανεπάγγελτοι, άπειροι από τον στίβο της ζωής, αποκλεισμένοι στον γυάλινο κόσμο τους μας κυβερνούν ανήμποροι να αφουγκραστούν τον πόνο του εργαζόμενου που μοχθεί για το καρβέλι.
Δεν γνωρίζουν την κακή ποιότητα των υπηρεσιών που παράγει το Δημόσιο γιατί δεν έχουν συναλλαχθεί ποτέ με αυτό. 
Δεν έχουν σταθεί μπροστά σε γκισέ, δεν έχουν μπει σε Λεωφορείο, ούτε έχουν εξετασθεί από γιατρό του Ι.Κ.Α. 
Κατάφεραν έτσι, να κρατήσουν το Club κλειστό και να απομονώσουν τα υγιή στελέχη του τόπου μας τα οποία επιπρόσθετα, βλέποντας την κατάντια, δεν δέχονταν να ανακατευτούν για να μη χαρακτη-ρισθούν και οι ίδιοι λαμόγια. Έτσι λοιπόν είχαν μείνει να παίζουν μπάλα μόνοι τους σε άδειο τέρμα
και να έχουν το θράσος να μας κατηγορούν ότι τους διαφθείραμε. 
Μας έχουν διαφθείρει.
Είναι αυτοί που γαλούχησαν και έθισαν γενιές ολόκληρες στο ρουσφέτι με αντάλλαγμα την ψήφο μας.

Αλήθεια όμως διέξοδος από την αλλοφροσύνη που επικρατεί υπάρχει; 
Επειδή από την φύση μου είμαι αισιόδοξο άτομο, πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία με το μνημόνιο τελικά θα αφυπνίσει συνειδήσεις και θα ενεργοποιήσει τα υγιή στελέχη της κοινωνίας μας.

Ελπίδα μου δίνει και η ανταπόκριση που είχε και έχει στον κόσμο του Δήμου μας, η κίνηση της Ενότητας Πολιτών. Η ανεξάρτητη παράταξη μας για τον Δήμο Φυλής. 
Το 22% των συνδημοτών που μας ψήφισε αξίζει καλλίτερα. Τώρα δε που οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτονται, οι πραγματικές προθέσεις και τα ψέματα των σκουπιδανθρώπων, αυτοί που δεν μας εμπιστεύτηκαν θα απεγκλωβιστούν και θα ενώσουν τις φωνές τους με την δική μας σε κοινή διαμαρτυρία για τα κακά που μας ετοιμάζουν.

ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας