ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Μαζί μας το «ΑΓΑΠΩ» της Έλενας (photos & videos)


Με μια πολύ όμορφη και ζεστή γιορτή άνοιξε και… επίσημα τις πόρτες του το σπίτι αγάπης, αλληλεγγύης και στήριξης «ΑΓΑΠΩ», που δημιουργήθηκε μετά την πρωτοβουλία της Έλενας Σερεπίσου στη Ζωφριά (Ξενοκράτους 24). Εκεί, οικογένειες και άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη, μπορούν να προμηθευτούν ρούχα, τρόφιμα, υποδήματα και πολλά άλλα είδη, σε συνέχεια της έντονης κοινωνικής δράσης της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Στα εγκαίνια του «ΑΓΑΠΩ», όπου μεταξύ άλλων ακούσαμε υπέροχα τραγούδια από τη δυναμική νεολαία της Ζωφριάς, βρέθηκε κλιμάκιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» υπό τον επικεφαλής κ. Σάββα Σάββα, ο οποίος στην ομιλία του χαιρέτησε την πρωτοβουλία της κ. Σερεπίσου και των συνεργατών της και παράλληλα τόνισε πως οι κοινωνικές δράσεις της παράταξης θα συνεχιστούν και θα γιγαντωθούν, όταν η απερχόμενη διοίκηση αποτελέσει και… τυπικά παρελθόν.

Στην εκδήλωση η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» εκπροσωπήθηκε επίσης από την πρώην Δήμαρχο Ζεφυρίου κ. Φωτεινή Γιαννοπούλου, αλλά και τους Νίκο Πολ. Λιόση, Νικηφόρο Δαδάνη, Δημήτρη Κουρέα, Σταύρο Δράκο και Γιώργο Μώρο.

Η ομιλία του Σάββα Σάββα:
















Η ομιλία της Έλενας Σερεπίσου

















PHOTOSTORY:






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας