ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ζητάμε ουσιαστικές - συντονισμένες ενέργειες και αντίσταση κόντρα στο κατεστημένο (video)


Σε στιγμές όπως αυτές που ζούμε το τελευταίο διάστημα άπαντες ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου. Χωρίς παραταξιακούς χρωματισμούς και πολιτικές επιρροές, όλοι οι εκλεγμένοι από τον λαό αιρετοί, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τα κεκτημένα, αυτά που κάποιοι έχουν καταφέρει με τις πρακτικές τους να θέσουν σε αμφιβολία.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» μέσω του επικεφαλής Σάββα Ι. Σάββα αλλά και των υπολοίπων μελών, έχει «καυτηριάσει», κατακρίνει και πολλές φορές καταδικάσει τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Φυλής. Και όχι άδικα, καθώς τα κακώς κείμενα στο δήμο μας είναι πολλά και οι διοικούντες πολλές φορές δείχνουν αδυναμία επίλυσης σημαντικών ζητημάτων. Αυτή το φορά όμως, ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός και η παράταξή μας θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να καταφέρουμε να διασώσουμε ότι μπορούμε από το νέο, εργασιακό «έγκλημα» που διαπράττει η κυβέρνηση.

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της παράταξης Σάββας Σάββας έθιξε το προφανές: Τον κίνδυνο για τα χειρότερα που έπονται. Σήμερα είναι η δημοτική αστυνομία και οι σχολικοί φύλακες, αύριο θα είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων, την επόμενη ενδεχομένως η εξάλειψη της πολεοδομίας ή ο αφανισμός των τεχνικών υπηρεσιών.

Κανείς όμως δεν πρέπει να αποφασίσει για εμάς, χωρίς εμάς. Η διάλυση της τοπικής αυτοδιοίκησης συνιστά κατάλυση των δημοκρατικών ιδεών και δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Μόνο που τώρα απαιτείται κοινός αγώνας, συντονισμένες ενέργειες και διάθεση για συνεργασία, την οποία η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα επιδείξει, με την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση και από τους ανθρώπους που στο παρελθόν δεν έχουν διακριθεί για τη συλλογικότητά τους.

Όμως αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πλέον δικαιολογία για κανέναν, αφού στο τέλος άπαντες θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον λαό, που τη δεδομένη στιγμή διάγει μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή. Μια εποχή, που μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας μόνο με σχεδιασμένες και μελετημένες κινήσεις, οι οποίες θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι γνωστές και απολύτως κατανοητές από τη νυν διοίκηση του δήμου μας…

Η ομιλία του Σάββα Σάββα στο δημοτικό συμβούλιο της 12ης Ιουλίου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας