ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» στην παρουσίαση του βιβλίου της Ν. Γκουτζικίδου


Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, η τέχνη αποτελεί -αν όχι την κύρια- μια από τις πιο σημαντικές διεξόδους από τα κακώς κείμενα που δυναστεύουν την καθημερινότητά μας. Μέσα στα τόσα προβλήματα του τόπου μας, με υπερηφάνεια και τιμή βλέπουμε ένα νεαρό κορίτσι από τα μέρη μας να διαπρέπει στον συγγραφικό χώρο, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την πολύπαθη περιοχή μας.

Την περασμένη Τρίτη 11 Ιουνίου, στο Δημοτικό Ωδείο Άνω Λιοσίων μια κοπέλα που μεγάλωσε και έζησε στα Άνω Λιόσια, μας θύμισε πως… ακόμα και τώρα έχουμε λόγους να αισθανόμαστε περήφανοι για αυτόν τον τόπο: Η συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου, πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό, παρουσίασε το 5ο της συγγραφικό έργο, το βιβλίο με τίτλο «Το μυστικό των αλόγων, η επιστροφή», ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με «δυνατή» πλοκή που θα ζήλευαν και τα πλέον πετυχημένα «best sellers».

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», ήταν εκεί για να τιμήσει την Νατάσα και το έργο της, που χαρίζει τις απαραίτητες καλλιτεχνικές «πινελιές» σε μια περιοχή που μαστίζεται από προβλήματα. Το «παρών» στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση έδωσε ο επικεφαλής Σάββας Σάββας, αλλά τα μέλη της παράταξης, Νίκος Λιόσης και Χρήστος Μουζακίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας