ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» - Οι μάσκες πέφτουν, οι πολίτες κρίνουν!Εδώ και αρκετό διάστημα «φωνάζαμε», αλλά αυτές οι κραυγές απόγνωσης έπεφταν στο κενό. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ως μοναδική δημοτική παράταξη που επιτελεί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ως οφείλει το αντιπολιτευτικό της έργο, είχε επισημάνει τον κίνδυνο το κακό στο ΧΥΤΑ Φυλής να γίνει... ακόμα χειρότερο, αλλά κάποιοι δεν άκουγαν, ή... πιο σωστά έκαναν πως δεν άκουγαν.

Οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα ως απλοί παρατηρητές βλέπουν τη χωματερή να ασφυκτιά δεχόμενη νέους τόνους σκουπιδιών, μας είχαν κατηγορήσει για λαϊκισμό και ψηφοθηρία. Αλήθεια, οι δημότες που βλέπουν το έγκλημα να συνεχίζεται και να γιγαντώνεται, τι πρέπει να πιστέψουν; Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για το νέο «μαύρο» κεφάλαιο στην ιστορία της περιοχής μας, μετά την αναίσχυντη απόφαση που νομιμοποιεί τη σύμβαση για τη μεταφορά των απορριμμάτων της Τρίπολης και της Ερμιονίδας στη Φυλή; Ποια η αντίδραση της εκλεγμένης διοίκησης;

Έχει γίνει αντιληπτό, πως η νυν διοίκηση του Δήμου Φυλής προτιμά να ασκεί... αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, παρά να προσφέρει έργο. Που πήγαν οι δεσμεύσεις για τη χωματερή και οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου; Ο χρόνος κύριοι είναι αμείλικτος και «ξεγυμνώνει» όσους δεν μπορούν και προπάντων, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μας απαλλάξουν μια και καλή από το βάσανο που λέγεται χωματερή.

Δεν είναι μυστικό εξάλλου, πως το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν και... άλλα θέματα που τους απασχολούν ιδιαίτερα. Ζητήματα που μπορεί να μην αφορούν άμεσα τους πολίτες, αλλά μπορούν να «αφανίσουν» πολιτικά αυτούς που στο παρελθόν έχουν κινηθεί παράτυπα σε διάφορους τομείς για να πετύχουν τους σκοπούς τους και να «κλειδώσουν» καρέκλες και αξιώματα. Ξέρουμε κύριοι πως όσο πλησιάζει η... ώρα της κρίσης σας «ζώνουν τα φίδια», όμως άλλο πράγμα τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ συμφέροντα και διαφορετικό το μέλλον αυτού του τόπου, για το οποίο δεν φαίνεται να κόπτεστε ιδιαίτερα.

Είναι σίγουρο πως όσο η προεκλογική περίοδος ζυγώνει, τόσο οι φρούδες ελπίδες που διαμοιράζετε εδώ και ‘κει, θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Όμως ο κόσμος έχει μάθει πλέον ποιοι είναι οι «λαϊκιστές» και οι «ψηφοθήρες». Εμείς από την πλευρά μας, ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ ουσιαστική αντιπολιτευτική παράταξη στον καλλικρατικό δήμο Φυλής, θα συνεχίσουμε, αντλώντας δύναμη από τον λαό, να προσφέρουμε το έργο μας -όπως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε- και να είστε σίγουροι πως σε κάθε ευκαιρία δεν θα διστάζουμε να ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΜΕ όλους εκείνους που, επωφελούμενοι ενός πολιτικού συστήματος που πλέον βρίσκεται σε διαδικασία αποσύνθεσης, κατάφεραν να κρατούν τις ζωές μας στα χέρια τους.

Αυτιά δεν χαϊδεύουμε, είμαστε εδώ ΔΥΝΑΤΟΙ, όπως τα τελευταία 2,5 χρόνια της ύπαρξής μας και δεσμευόμαστε για ένα και μόνο πράγμα: Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εκλείψουν και τα τελευταία υπολείμματα του σάπιου συστήματος που φυτοζωεί στην περιοχή μας και με άξονα το συμφέρον του ΤΟΠΟΥ θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και να δίνουμε τις σκληρές μάχες εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας