ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Το «κατηγορώ» των κατοίκων του οικισμού «Γεννηματάς 2» στον Δήμαρχο για τα προβλήματα της περιοχής


Μεγάλη έκπληξη, αλλά και αντιδράσεις, προκάλεσαν τα λόγια του κ. Μπουραΐμη κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του συλλόγου των κατοίκων του οικισμού «Γεννηματάς 2». Ο Δήμαρχος δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον εν λόγω οικισμό… φιλέτο της ευρύτερης περιοχής, άποψη όμως που δεν φαίνεται να ενστερνίζονται σε καμία των περιπτώσεων οι κάτοικοι, οι οποίοι μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς «κατηγορήθηκαν» από τον κ. Μπουραΐμη για παράκαμψη της δημοτικής αρχής, διότι θέλησαν να θέσουν τα θέματά τους στη βουλή, χωρίς να έχουν ενημερώσει τη διοίκηση του δήμου!

Βέβαια, όλοι μας κατανοούμε πως η διατήρηση του εθιμοτυπικού και ο σεβασμός στην θεσμική οντότητα του δήμου περνούν σε δεύτερη μοίρα, όταν θέματα όπως αυτό της υγιούς διαβίωσης των πολιτών τίθενται ξεκάθαρα εν αμφιβόλω, ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως αδυνατούν να… αντικρίσουν την πραγματικότητα που εκφράζεται -και θα εκφράζεται- από τον λαό και τα παράπονά του.

Στα δύο σχετικά βίντεο που ακολουθούν, σας παρουσιάζουμε τα όσα είπαν κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας ο κ. Νείλος Βαρλόκωστας (πρόεδρος του συλλόγου), αλλά και η κ. Φωτεινή (κάτοικος του οικισμού) οι οποίοι δεν φαίνεται να συμφωνούν με τον Δήμαρχο και την -άστοχη κατά την επικρατούσα άποψη- τοποθέτησή του, πως ο οικισμός αποτελεί το «φιλέτο» της ευρύτερης περιοχής, καθώς τα πολλά προβλήματα συνεχίζουν και υφίστανται και δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά παραμένουν άλυτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας