ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ολόκληρη η εγκύκλιος για τα ειδικά μισθολόγια Δημοσίων υπαλλήλων

Στην κατάργηση των επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας που προβλέπονται από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη, για λειτουργούς, υπαλλήλους και μισθωτούς του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. (συμπεριλαμβανομένων και των ΔΕΚΟ) και Ο.Τ.Α., καθώς και για τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και αντίστοιχους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος προχωρά το υπουργείο Οικονομικών από 1η Ιανουαρίου 2013.

Αυτό αναφέρεται στην εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα με την οποία κοινοποιούνται οι διατάξεις του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 για τους νέους μισθούς των υπαλλήλων που εντάσσονται στο λεγόμενο ειδικό Μισθολόγιο (Διπλωμάτες, στρατιωτικοί, καθηγητές Πανεπιστημίου, δικαστικοί, κτλ.).
Στην ίδια εγκύκλιο αναφέρεται ότι το δώρο Χριστουγέννων για το έτος 2012 θα καταβληθεί για τελευταία φορά.
Σε άλλη διάταξη ορίζεται ότι από 31.10.2012 και μέχρι 31.12.2016, αναστέλλεται, για τους υπαλλήλους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και ΟΤΑ η εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 19 του ν. 4024/2011, αναφορικά με τη χορήγηση του Κινήτρου Επίτευξης Στόχων (ΚΕΣ) και Δημοσιονομικών Στόχων (ΚΕΔΣ). Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλεται για τους ως άνω υπαλλήλους και η σταδιακή κατάργηση της υπερβάλλουσας μείωσης, που τυχόν έχει προκύψει από την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων.


Η εγκύκλιος για τα επιδόματα των ειδικών μισθολογίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας