ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ: Η διοίκηση του Δήμου έχει βυθίσει τους εργαζομένους του Ξένιου στην απελπισία


«Άστραψε και βρόντηξε» στο θέμα της μεταφοράς των εργαζομένων του Ξένιου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββας Σάββας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος άσκησε σκληρή κριτική στους χειρισμούς της διοίκησης του Δήμου, που έχουν οδηγήσει την υπόθεση σε αδιέξοδο και τους εργαζόμενους στην απελπισία. Τεκμηριώνοντας μάλιστα τις θέσεις του παρουσίασε έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σύμφωνα με το οποίο οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν μπορούν να μεταφερθούν με τη διαδικασία που επέλεξε η διοίκηση του Δήμου κι εξέφρασε τις αμφιβολίες του αν μπορούν να μεταφερθούν ως εργαζόμενοι Κοινωφελούς Επιχείρησης.

«Εύχομαι αυτή τη φορά να έχετε δίκιο. Γιατί μας έχετε φέρει κατά καιρούς αντικρουόμενες προτάσεις, οι οποίες έχουν οδηγήσει την υπόθεση σε τέλμα....


Στην αρχή μιλήσατε για ένταξη του Ξένιου στην πτωχευτική διαδικασία.

Μετά αλλάξατε γνώμη κι αποφασίσατε τη λύση της Επιχείρησης, διαβεβαιώνοντας τους εργαζομένους ότι είχατε παρακάμψει όλα τα νομικά εμπόδια.

Μέχρι και για παρέμβασή σας στη διαδικασία κατάρτισης του 4071/2012 είχατε μιλήσει. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μπροστά μας. Κι επιπλέον, αντί να κάνετε την αυτοκριτική σας δεν εξετάζετε την τεκμηριωμένη νομική φόρμουλα που σας προτείνουμε και η οποία εκτιμούμε ότι θα φέρει αποτελέσματα.

Όσο για τον κύριο Γιώργο Νικητάκη, ο οποίος εισηγείται όλα τα θέματα που αφορούν στον Ξένιο, ακόμα και την καταβολή των οφειλομένων μισθών, να αναφέρω ότι σύμφωνα με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.

Για το λόγο αυτό και δεν θα ψηφίσουμε την πρότασή σας, ώστε να μην συνηγορήσουμε στα λάθη σας. Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι στηρίζουμε τη μεταφορά των εργαζομένων στο Δήμο, καθώς και την καταβολή των δεδουλευμένων ή των αποζημιώσεων σε όσους έχουν επιλέξει να μη μεταφερθούν», τόνισε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Σάββας Σάββας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας