ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Ζεφύρι...



Ισχυρή αστυνομική δύναμη από το πρωί στο Ζεφύρι... Οι κάτοικοι φωνάζουν εδώ και καιρό πως δεν πάει άλλο με την εγκληματικότητα των ρομά...Ακούστηκαν, ή για μια ακόμη φορά στήθηκε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι; Και ποια είναι η εμπλοκή του Δήμου στην όλη επιχείρηση; Θα δούμε τις επόμενες ημέρες...













Δεκάδες τα μπλόκα της Αστυνομίας στις οδούς Παναγίας Γρηγορούσας και Εθνικής Αντιστάσεως
Ισχυρότατη αστυνομική παρουσία παρατηρείται από τις πρινές ώρες της Τρίτης, 16 Οκτωβρίου, στο Ζεφύρι. Πάνω από τετρακόσιοι άντρες και γυναίκες της Ασφάλειας, των ΜΑΤ, των Ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, ακόμα και των ΕΚΑΜ έχουν περικυκλώσει την περιοχή που ορίζεται από τις οδούς Παναγίας Γρηγορούσας, Εθνικής Αντιστάσεως και Αττική Οδό.

Μάλιστα έχουν διακόψει την κυκλοφορία στην Εθνικής Αντιστάσεως, κι έχουν μετατρέψει σε στρατηγείο το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου, όπου έχουν σταθμεύσει δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ και κάθε είδους υπηρεσιακά οχήματα μέχρι και ένας από τους πρόσφατα αγορασμένους εκτοξευτές νερού.

Χαρακτηριστικό της κινητοποίησης είναι ότι στην περιοχή πετάει και το ελικόπτερο της Αστυνομίας. Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί από την Αστυνομία ο σκοπός της επιχείρησης καθώς κι αν κατά την εξέλιξή της θα πραγματοποιηθούν κατ’ οίκον έρευνες για ναρκωτικά ή όπλα.

Πάντως, μέχρι τις 9 το πρωί οι στυνομικοί απλά είχαν αποκλείσει την περιοχή και πι
θανότατα ανέμεναν εκπρόσωπο της εισαγγελικής αρχής ο οποίος θα εποπτεύσει τις έρευνες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η αστυνομική παρουσία να είναι προληπτική.

Άλλωστε παρόμοιες επιχειρήσεις έχουν στηθεί και στο παρελθόν, χωρίς απτά αποτελέσματα. Τις περισσότερες φορές οι αστυνομικές δυνάμεις αποχωρούσαν, μετά από ολογόωρη παραμονή κι εγκατέλειπαν την περιοχή στην τύχη της….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας