ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

30 εκατομμύρια αργύρια δίνουν στον εαυτό τους απόψε τα κόμματα.

 

09/04/2012
Blog.gr Facebook

Η Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου είναι ημέρα κρίσιμη για τη
λειτουργία της Δημοκρατίας. Τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα θα χρησιμοποιήσουν την πλειοψηφία τους για να ευλογήσουν τα γένια τους. Θα εισπράξουν 30 εκατομμύρια από τους φόρους του Ελληνικού λαού για να χρηματοδοτήσουν την… εκλογική τους εκστρατεία και να διαιωνίσουν την εξουσία τους.
Τα δύο κόμματα έχουν επιτύχει – παρά την υπέρογκη χρηματοδότησή τους – να οφείλουν στις τράπεζες περί τα 250 εκ. ευρώ. Για την εξασφάλιση των υποχρεώσεων τους έχουν εκχωρήσει στις τράπεζες την κρατική χρηματοδότηση.
Για να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο ετοιμάζονται να νομοθετήσουν -παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τις Συνθήκες της Ε.Ε.- το μη εκχωρητό και το ακατάσχετο της νέας χρηματοδότησης, καταδολιεύοντας έτσι τους πιστωτές τους.
Πρόκειται για τα χρήματα τα οποία αντιστοιχούν σε τρεις ετήσιες δόσεις και η χορήγηση των οποίων, απαλλαγμένων από υποχρεώσεις έναντι των τραπεζών, προβλέπεται με τροπολογία η οποία συζητείται στο πλαίσιο της εξέτασης νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 13,5 εκατ. που αντιστοιχούν στην Τετάρτη δόση του 2011 και σε δυο δόσεις από 7,7 εκατ. για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.
Την πρόθεσή του να καταψηφίσει την τροπολογία για την επιχορήγηση των κομμάτων, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Γιάννης Ραγκουσης.
Με την καταβολή του ποσού διαφωνούν Γιώργος Καρατζαφέρης και Ντόρα Μπακογιάννη. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Αριστεράς κ. Σπ. Χαλβατζής (ΚΚΕ) και Θ. Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ) περιορίστηκαν να σημειώσουν ότι η τροπολογία δεν αφορά τα κόμματά τους.
Η διοίκηση της κρατικής Αγροτικής Τράπεζας θα προσφύγει άρα κατά της σκανδαλώδους αντισυνταγματικής ρύθμισης προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντά της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας