ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η εξεταζόμενη κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού είναι θέμα τιμωρίας...

Απίστευτη κυνική ομολογία από τον διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Γκίκα Χαρδούβελη ότι η εξεταζόμενη κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού θα προκαλέσει μεγαλύτερη ύφεση και ότι αυτό το γνωρίζουν οι δανειστές μας αλλά το ζητούν για να μας τιμωρήσουν που δεν ήμασταν μέχρι σήμερα σοβαροί.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Γκίκας Χαρδούβελης η Ελλάδα χρειάζεται πλέον πολλά χρήματα για να τα βγάλει πέρα. Επεσήμανε το θέμα της ανταλλαγής ομολόγων θα πρέπει να ολοκληρωθεί το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως επεσήμανε οι δανειστές θέλουν να κλείσει η συμφωνία το συντομότερο δυνατόν ώστε να μην χάσουν τα χρήματα τους. 

Αυτό όμως που προκαλεί την κοινή γνώμη και τον κάθε εργαζόμενο που έχει φτάσει στα όρια της φτώχιας είναι ότι η εξαφάνιση του 13ου και 14ου μισθού αποτελεί το μοχλό (ή αλλιώς το όργανο του οικονομικού παραδειγματισμού) των δανειστών μας για να δουν ότι οι Έλληνες έχουν σοβαρευτεί και βλέπουν πλέον τα προβλήματα στον τόπο.

Δυστυχώς αν αυτά που δήλωσε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αληθεύουν εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με δανειστές αλλά μάλλον με σαδιστές που θέλουν να στείλουν μέσω της Ελλάδας το μήνυμα τους σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας