ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η ''ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ μετέδωσε ''ζωντανά'' μέσα απο το www.savvassavvas.gr τις επαναληπτικές δημαιρεσίες μεσω live streaming

Η Ενότητα Πολιτών, πρωτοπόρα και στις νέες τεχνολογίες, μετέδωσε μέσω της νέας τεχνολογίας live streaming, σε απευθείας μετάδοση, μέσα από το www.savvassavvas.gr, το δημοτικό συμβούλιο και τις απαναληπτικές δημαιρεσίες για την εκλογή των μελών της οικονομικής επιτροπής, στο πλαίσιο που της δίνει ο Καλλικράτειος Νόμος περί διαφάνειας, προσπαθώντας να φέρει τις διαδικασίες του δημοτικού συμβουλίου όσο πιό κοντά γίνεται στους Πολίτες του Δήμου Φυλής.

Να θυμίσουμε, σε όσους απορήσουν, πως η επανάληψη των δημαιρεσιών έγινε χτές Πέμπτη 20/01/01, αφού δικαιώθηκε η ένστασή της ''ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ'' από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για τον τρόπο που είχαν διεξαχθεί οι δημαιρεσίες στις 02/01/2011, όπου τότε η Παράταξη είχε αναγκαστεί να διακόψει, να καταγγείλει και να αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο.

Η διαδικασία μετάδοσης ''παρεμποδίστηκε'' από τεχνικά προβλήματα στην ροή της που δημιουργούσε η έλλειψη ενέργειας, γιατί αν και είχαμε ενημερώσει επίσημα και εγκαίρως από τις 03/01/2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 99/04-01-2011 πως πλέον θα καλύπτουμε με δικά μας ηλεκτρονικά μέσα, τα δημοτικά συμβούλια δεν υπήρχε ''διαθέσιμη'' μια σταθερή παροχή ρεύματος!!!

Μεταδώσαμε λοιπόν με όση ενέργεια υπήρχαν στις μπαταρίες του laptop και της κάμερας και για αυτό συνέβαιναν διακοπές στην μετάδοση. Την επόμενη φορά όμως, αποσπάσαμε την δέσμευση πως θα λυθούν τα προβλήματα ενέργειας κι ελπίζουμε πως θα συνεργαστούμε όλοι καλύτερα...

Στην Οικονομική Επιτροπή πάντως και μετά από 3 εκλογικές διαδικασίες και αφού τηρήθηκε το γράμμα του Νόμου στο ακέραιο, υπό τον φόβο των ενστάσεων και των καταγγελιών εκλέχθηκε από την ''ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ο κ. ΒΑΒΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και αναπληρωματικό μέλος η κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ.

Η ''ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' σας ευχαριστεί για την υποστήριξη σας και την ανταπόκριση σας, αλλά και για την συμμετοχή σας σε όσα δύσκολα και καινοτόμα εφαρμόζουμε.

Και συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας