ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Απ ευθείας μετάδοση των επαναληπτικών δημαιρεσιών από το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής αύριο Πέμπτη 20/01/2011 στις 8 το βράδυ μέσα από το site www.savvassavvas.gr

Η ''ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί.
Ανοίξτε υπολογιστές και ηχεία και ''παρακολουθείστε από οπου κι αν βρίσκεστε'' το Δημοτικό συμβούλιο Φυλής. ''Συντονιστείτε'' στο www.savvassavvas.gr και δείτε αύριο Πέμπτη 20/01/2011 στις 8 το βράδυ ''ζωντανά'' από τον υπολογιστή σας το δημοτικό συμβούλιο στις επαναληπτικές δημαιρεσίες για την οικονομική επιτροπή.

Οι δημαιρεσίες είχαν γίνει στις 02/01/2011. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ τότε είχε εκφράσει ένσταση για την διαδικασία κατ' επανάληψη και είχε αποχωρήσει εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της στην προκλητική καταστρατήγηση των διαδικασιών, των κανονισμών και των διατάξεων του Νόμου. Η ένστασή μας έγινε δεκτή από την Περιφέρεια ενώ είχε κοινοποιηθεί εκτός από την Περιφέρεια Δ. Αττικής, στο Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Η ''ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'', η μόνη παράταξη που είναι πραγματικά ανεξάρτητη κι αδέσμευτη από οποιαδήποτε αγκύλωση, εκπροσωπεί τους χιλιάδες ψηφοφόρους της με την ηθική και την ποιότητα που επιβάλλεται σε έναν δήμο με πολλά προβλήματα και μεγάλες ανάγκες, και συνεχίζει τον αγώνα της για την επίλυση θεμάτων καθημερινότητας αλλα και ποιότητας ζωής που για άλλους δήμους είναι δεδομένα και αυτονόητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας