ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτες ασυναρτησίες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε στο δημοτικό συμβούλιο Φυλής....


Το λάθος του κ. Μπουραϊμη...


Προϋπολογισθέντα, απολογισθέντα η απλώς...απωλεσθέντα;;









Για γέλια και για κλάμματα είναι να βλέπεις να προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει όσα δεν ξέρει...

Δείτε την ''3 το λάδι + 3 το ξύδι = 6 το λαδόξυδο'' λογική ανθρώπου, που προσπαθεί να μας πείσει πως μπορεί να διοικήσει μια πόλη με σημαντικότατες ανάγκες και που προσπαθεί με το ''τόσο επί τόσο, βάλτε, τόσο είναι...'' (είναι αληθινές φράσεις, του Δημάρχου, δυστυχώς για όλους μας) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιό θάναι το μέλλον αυτού του τόπου τα επόμενα 3 1/2 χρόνια...


Λίγο αργότερα, ο Δημοτικός Σύμβουλος της ''ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ'' κ. Κ. Βάβουλας, ερωτώντας τον αν πέρυσι ο ''Αθλητικός Οργανισμός Φυλής'' είχε εισπράξει 2.000.000 ευρώ, όπως είχε προαναφέρει ο κ. Δήμαρχος, αυτός είπε...''2.000.000; Αποκλείεται...!!!!!


Βέβαια, για γέλια και για κλάμματα ήταν η διαπίστωση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικού Σύμβουλου της ''ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ'' κ. Β.Βάθη, μόνιμου κάτοικου Φυλής εδώ και 57 χρόνια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, που ρωτούσε εαν υπάρχει και που ακριβώς στεγάζεται το ΚΑΠΗ Φυλής, που πέρυσι είχε εισπράξει 100.000 ευρώ!!!!!

Τελικά μετά από συζήτηση 2 ωρών (κι αφού δεν μπορούσε -η δεν ήθελε να καταλάβει;;;) και κάτω από την πίεση των δημοτικών συμβούλων της ''ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ'' και του επικεφαλής κ. ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ, ο Δήμαρχος κ. Μπουραϊμης, αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως έκανε λάθος και τελικά δεν ήταν βεβαιωθέντα (αυτός βέβαια έλεγε συνέχεια απολογισθέντα !!!!)
αλλά απλά...προϋπολογισθέντα. Έ, πως;;;;;;



ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας