ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκληση για Δημοτική Εκλογική συστράτευση

Άρθρο του Πέτρου Βιρβίλη
Όσο βαδίζουμε προς τις Δημοτικές εκλογές, τόσο αποκαλύπτεται η γύμνια των περισσοτέρων πολιτικών ανδρών που κατεβαίνουν υποψήφιοι Δήμαρχοι  στον Δήμο μας. Η διαφθορά σαν σαράκι, έχει σαπίσει όλους αυτούς που απαρτίζουν τους εκλογικούς τους πελάτες. Μαθημένοι να συναλλάσσονται με τους πρώτους, έχουν οδηγήσει την μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων της περιοχής μας σε κατάσταση ύπνωσης. 
Ζούμε στο πετσί μας τα καταστροφικά αποτελέσματα της σκουπιδο-ανάπτυξης που μας πούλησαν όλοι οι διατελέσαντες Δήμαρχοι την τελευταία 25ετία που σαν συνέπεια είχε  την εγκατάσταση  των Αθίγγανων και που φυσικά με την ανοχή της Δημοτικής αρχής, μετέτρεψαν την περιοχή μας σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και παραγωγής μαύρου χρήματος. Ο κόσμος του Δήμου μας πεινάει και αυτοί κυκλοφορούν με 500ρικα σκορπώντας τον θάνατο. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Σκουπίδια και Αθίγγανοι είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος και αποτέλεσμα της πολιτικής όλων των Δημοτικών αρχών μέχρι τώρα.
Εκεί λοιπόν, που λογικά, δεν θα έπρεπε να είχαν εκλογικό έρεισμα οι κατ’ επάγγελμα υποψήφιοι που κοροϊδεύουν τον Δημότη χρόνια τώρα,  ότι οι υπάλληλοι του Δήμου πληρώνονται από τα σκουπίδια, δυστυχώς, διαπιστώνω ότι με περίσσιο θράσος θα ζητήσουν  για ακόμα μια φορά την ψήφο μας.

Τα δύο μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, τα σκουπίδια και οι Αθίγγανοι είναι έργα της 
ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που έχει διοικήσει τον Δήμο. Είναι ποτέ δυνατόν να στηρίζουμε τις ελπίδες μας για καλλίτερες μέρες σε αυτά τα δυο καμένα χαρτιά; Είναι ποτέ δυνατόν να ζητάμε σωτηρία από τους  Δήμιους μας; Είναι ποτέ δυνατόν να πιστεύουμε ότι οι υποψήφιοι που έχουν υποστηριχτεί από τα δύο αυτά κόμματα της διαφθοράς (εκτός εάν είμαστε εμείς οι ίδιοι διεφθαρμένοι) θα μας σώσουν τώρα;
Τι έχουν γίνει τα χρήματα της χωματερής; Κανένας από τους ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις. Κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι πληρώνουν μισθούς ενώ είναι γνωστό ότι η μισθοδοσία δίδεται από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω συγκεκριμένων Κ.Α.Π. Τα χρήματα της χωματερής, θα έπρεπε στην εποχή της κρίσης να έχουν γίνει κοινωνικά Ιατρεία, Φάρμακα, παντοπωλεία και γενικά να ανακουφίσουν τον κάθε ανήμπορο αυτού του Δήμου. Στις εποχές δε πριν την κρίση, δρόμοι, πεζοδρόμια, σχολεία πολιτιστικές αίθουσες, δημοτική συγκοινωνία. Τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα; Αόριστα μαθαίνουμε από τις εφημερίδες ότι ο Δήμος μας είναι από τους πιο χρεωμένους Δήμους της χώρας. Γιατί; Ποτέ κανείς από τους ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δεν δημοσίευσε τις Οικονομικές καταστάσεις του Δήμου μέχρι τώρα, παρά τα συνεχή αιτήματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, για να πληροφορηθούμε από τον Δήμαρχό μας, τι έχουν γίνει και γίνονται όλα αυτά τα εκατομμύρια. Με ποιους συναλλάσετε ο Δήμος; Σε ποιους χρωστά και γιατί; 
Ποιος ευθύνεται για τα χρέη; Θα αναζητηθούν επιτέλους ευθύνες αν υπάρχουν; Θα πάνε κάποιοι φυλακή αν αποδειχτούν ένοχοι; Είναι απαίτηση όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων του Δήμου να ξέρουν και πρέπει να είναι απαίτηση και όλων των διατελεσάντων Δημάρχων, για να διαλυθούν τα όποια σύννεφα αμφισβήτησης υπάρχουν και όποιες κουβέντες ανταλλάσσονται στα καφενεία της πόλης μας και να αποδοθούν έτσι, καθαροί και πέραν κάθε αμφισβήτησης στην τοπική μας κοινωνία.  
Ευθύνες όμως έχουν μόνο τα κόμματα της εξουσίας; Όχι βέβαια! Τεράστιες ευθύνες φέρουν και τα κόμματα της αριστεράς. Η πολυδιάσπαση των υποψηφιοτήτων για να διατηρήσουν τα πολιτικά μαγαζάκια τους, είναι η τακτική της αριστεράς χρόνια τώρα. Μια τακτική, που σπρώχνει στο περιθώριο κάθε προσπάθεια σκεπτόμενων ανθρώπων για αλλαγή. Ο φτηνός Λαϊκισμός που εκφράστηκε και πρόσφατα μέσω της Δημοτικής οργάνωσης του Κ.Κ.Ε  που κατακεραύνωνε την απόφαση της Δημοτικής αρχής να αναζητήσει την καταβολή του Δημοτικού τέλους που επιβάλλεται στις επιχειρήσεις εστίασης, όταν και οι ίδιοι  Δημοτικοί της Σύμβουλοι είχαν ψηφίσει την θέσπισή του, είναι ένα παράδειγμα. Ο  ΣΥΡΙΖΑ, παρασυρμένος από το σύνδρομο του μικρομέγαλου, κομματικοποιεί της Δημοτικές εκλογές στην περιοχή μας και ρισκάρει ακόμα μια φορά να μπουν στο περιθώριο οι υγιείς δυνάμεις που μπορούν να ανατρέψουν την καθεστηκυία κατάσταση. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Αριστερά αποδεικνύεται  κατώτερη των περιστάσεων.
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά αν δεν υπάρξει πραγματική συστράτευση όλων των δυνάμεων, που πιστεύουν πραγματικά στην απομάκρυνση της χωματερής, την πάταξη της εγκληματικότητας και την διοχέτευση των πόρων του Δήμου στην ανάπτυξη και την στήριξη των ανήμπορων συμπολιτών μας, δεν πρόκειται να γίνει τίποτε το καλό σε αυτό το Δήμο.

Κάνω και πάλι Δημόσια έκκληση για ΕΝΟΤΗΤΑ, όλων των δυνάμεων, παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές, γιατί είναι ο μοναδικός δρόμος που με ασφάλεια, θα μας οδηγήσει σε νίκες, απέναντι σε αυτούς που αποφασίζουν για τις ζωές μας, χωρίς εμάς.
ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας