ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Θα πάθεις σοκ όταν μάθεις πόσα παίρνει ο υπάλληλος της Βουλής που αλλάζει το νερό στους Βουλευτές!

 

 

         Είσαι άνεργος; ψάχνεις απεγνωσμένα μια δουλειά της προκοπής και δεν ξέρεις που να τη βρεις; Σκέφτεσαι να αλλάξεις σπουδές, ειδικότητα, ακόμη και χώρα για ένα έρμο κομμάτι ψωμί; Δώσε τέλος στους προβληματισμούς και την αγωνία σου… κοιτώντας απλά τις βρύσες του σπιτιού σου!!!
Γίνε νερουλάς στη Βουλή και βρες αυτό που ζητάς στη στιγμή !!!

Πρόκειται για το «number one» επάγγελμα στη χώρα μας που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα αλλά και πολλά χρήματα σε μια περίοδο μάλιστα που η ανεργία και οι περικοπές μισθών μαστίζουν τη χώρα! Αν αναρωτιέσαι τι προσόντα απαιτούνται για να γίνεις «μεταφορέας» νερού, σε ενημερώνω πως δεν χρειάζεται να έχεις πτυχία και μεταπτυχιακά, ούτε να έχεις προϋπηρεσία, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις στην ελληνική Βουλή…. καμιά θεία!!!!

Στην πράξη…

Ο «σερβιτόρος» νερού του Κοινοβουλίου πρέπει να παίζει το δίσκο στα δάχτυλα, να ξέρει να «ψυχολογεί» το… λαρύγγι των βουλευτάδων, να είναι γρήγορος, να μην κοιμάται και να μην λύνει σταυρόλεξα την ώρα που διεξάγεται συζήτηση στη Βουλή και να οπλίζεται με υπομονή όταν υπάρχει ψηφοφορία !!!

Στην τσέπη…

Όταν τα νοσοκομειακά γιατρουδάκια περιμένουν χρόνια ολάκερα για μια ειδικότητα, όταν τα δικηγοράκια πατούν τα 40 για να πάρουν υπόθεση και μισθό, όταν χιλιάδες νέοι έλληνες επιστήμονες με διδακτορικά καβαλάνε αναγκαστικά μηχανάκια και μοιράζουν σουβλάκια… ο νερουλάς βγάζει χιλιάδες ευρώ, μοιράζοντας…ΝΕΡΟ!!!

Ο σερβιτόρος της Βουλής, που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής… παίρνει σχεδόν τα ίδια λεφτά με έναν… Πρωτοδίκη, περίπου δηλαδή 3.000 ευρώ!!!

Μπορεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος να τρελαίνεται στα «πήγαινε έλα» και στα «πάνω κάτω», αφού σύμφωνα με το STAR, εκτελεί καi καθήκοντα κλητήρα ωστόσο το ελληνικό κράτος φροντίζει να τον ανταμείβει καταλλήλως !!

Την ίδια ώρα ο βασικός μισθός του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων και του ανώτατου διοικητού 150.000 ενστόλων, που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των συνόρων της χώρας, είναι πλέον 1.873 ευρώ, μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου!

Ο νερουλάς δηλαδή είναι στην πραγματικότητα «μισός» βουλευτής, αφού εκτός του ότι ανεβαίνει συνεχώς στο βήμα, παίρνει σχεδόν τα μισά από τις αποδοχές των βουλευτών και απολαμβάνει πληθώρα προνομίων μέσα στο Κοινοβούλιο όπως ακριβώς δηλαδή και οι υπόλοιποι συνάδελφοι του! Αφήστε που δεν έχει και ψηφοφόρους για να τον πρήζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!

Μετά από αυτά λοιπόν, μην το συζητάς… το επάγγελμα του παρόντος και του μέλλοντος είναι ο νερουλάς!!! ​star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας