ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Να σταματήσουν οι αθλιότητες



Άρθρο του Στέλιου Μουστακάκη

Μετά από πολυήμερες και πολύωρες συζητήσεις με τον κ. Σάββα Σάββα και παραμερίζοντας κομματικές και πολιτικές διαφωνίες που τυχόν είχαμε, καταλήξαμε από κοινού να ενωθούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τη διεκδίκηση του Δήμου Φυλής, χωρίς προσωπικές και παρασκηνιακές επιλογές, αλλά με γνώμονα το καλό και την αξία του Δήμου μας και των δημοτών μας.

Για όσες και όσους με γνωρίζουν προσωπικά ή επαγγελματικά, αλλά και σε όσες και όσους δεν με γνωρίζουν προσωπικά, διαπιστώνεται το ήθος μου, η εργατικότητα μου, η συνέπεια των λόγων και πράξεών μου, η αγάπη προς την οικογένεια κι ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπό μου, φίλο ή αντίπαλο.

Ο κόσμος θέλει να μάθει! Τι εστί… ΚΟΙΝΣΕΠ; - Ποιος ειναι αλήθεια ο... κανονικός Δήμος;



Μόλις λίγες εβδομάδες απέμειναν για τις δημοτικές εκλογές και γινόμαστε μάρτυρες προεκλογικών στρατηγικών που (δυστυχώς) είχαμε προβλέψει εδώ και καιρό. Το νέο προεκλογικό «φρούτο» ονομάζεται ΚΟΙΝΣΕΠ και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μ. Τρίτης, παρακολουθήσαμε ακόμα έναν παραλογισμό από πλευράς δημοτικής αρχής: Δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης να μην γνωρίζουν ούτε τα ποσά που δαπανώνται, ούτε τις λεπτομέρειες της όλης ιστορίας, με το αποτέλεσμα να είναι καθ΄όλα αποπροσανατολιστικό για το κοινό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Σάββας, έθεσε κάποια εύλογα ερωτήματα σε ότι αφορά τις περίφημες ΚΟΙΝΣΕΠ, τα οποία… στροβιλίζουν στο μυαλό του κάθε υγιώς σκεπτόμενου δημότη. Έχουμε και λέμε:

Σπουδαία βράβευση για την Έλενα Σερεπίσου



Μια πολύ σημαντική διάκριση έλαβε το περασμένο Σάββατο 12 Απριλίου μια δυναμική και άξια επαίνου για το σύνολο του έργου της, συνδημότισσά μας. Ο λόγος για την Έλενα Σερεπίσου, η οποία τιμήθηκε από τη Νανά Λάτση και τον όμιλο Γυναικών Πειραιά για τις τέχνες, τα γράμματα, τον πολιτισμό, τις επιστήμες «Εξάλειπτρον», με το βραβείο του εθελοντισμού, στο "Αίθριο" της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Νέα πεντάδα υποψηφίων για την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής και επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Σάββας Σάββας, ανακοινώνει τα ονόματα πέντε νέων υποψηφιοτήτων εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Ο λόγος για τους:


                          

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ευχές για καλή Ανάσταση από τον Σάββα Σάββα και τους υποψηφίους της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Σε κλίμα ενθουσιασμού οι υποψήφιοι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας επισκέφθηκαν το πρωί της Κυριακής την Χασιά, όπου συνομίλησαν με τον κόσμο, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή Ανάσταση.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικότατα στους υποψηφίους της ανεξάρτητης παράταξης, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που μαζικά τα στελέχη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» βρίσκονται δίπλα στον πολίτη για να αφουγκραστούν τα προβλήματά του, σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις που θυμήθηκαν την επαφή με τον κόσμο προεκλογικά.

Παρούσα στην πασχαλινή εκδήλωση αλληλεγγύης η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Το «παρών» στην πασχαλινή εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργάνωσε σύλλογος τριτέκνων Δήμου Φυλής και η Ένωση γονέων και κηδεμόνων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου έδωσε η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής κ. Σάββας Σάββας, για ακόμη μια φορά διέθεσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, κάτι που πράττει ανελλιπώς εδώ και 3,5 χρόνια.

Ο επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», βρέθηκε στο χώρο, δίπλα από την κεντρική πλατεία όπου γινόταν η διανομή των προϊόντων, μαζί με τους υποψήφιους Δημ. Συμβούλους Κατερίνα Μπλουχάρη, Έλενα Σερεπίσου, Νίκο Λιόση, Σταύρο Δράκο, Γιάννη Βάθη, Παναγιώτη Παπανικολάου και Νίκο Ντούρο.

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Συνεχίζεται η ενίσχυση από τον σύλλογο Ένωσης και Αλληλεγγύης



Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η κοινωνική προσφορά του συλλόγου Ένωσης και Αλληλεγγύης στη Φυλή, μετά και τα εγκαίνια του συλλόγου. Η πρόεδρος Ελένη Καλτουρουμίδου μοίρασε το βράδυ της Πέμπτης 10 Απριλίου περίπου 8 τόνους τρόφιμα σε άνεργους, χαμηλόμισθους και πολύτεκνους συμπολίτες μας, που το τελευταίο διάστημα περνάνε δύσκολα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Μαζί με την κ. Καλτουρουμίδου βρέθηκαν και οι Νίκος Ντούρος και Κική Πάλλη, βοηθώντας την προσπάθεια αυτή, που έρχεται σε συνέχεια της αδιάλειπτης κοινωνικής προσφοράς της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας