ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Ζεφύρι...



Ισχυρή αστυνομική δύναμη από το πρωί στο Ζεφύρι... Οι κάτοικοι φωνάζουν εδώ και καιρό πως δεν πάει άλλο με την εγκληματικότητα των ρομά...Ακούστηκαν, ή για μια ακόμη φορά στήθηκε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι; Και ποια είναι η εμπλοκή του Δήμου στην όλη επιχείρηση; Θα δούμε τις επόμενες ημέρες...

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ: Χρειαζόμαστε δίκτυο ποδηλατοδρόμων


Με την ιδιότητα του ποδηλάτη, αφού είναι μέλος του ποδηλατικού συλλόγου Αθηνών, συμμετείχε στον ποδηλατικό γύρο της Ζωφριάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββας Σάββας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος που ήταν επίσης χορηγός της εκδήλωσης χαιρέτισε την πρωτοβουλία των συλλόγων της Ζωφριάς και τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί από το Δήμο η βιώσιμη μετακίνηση, δηλαδή η πεζοπορία και το ποδήλατο.

Νέος κύκλος βίας και αίματος ανοίγει στο πολύπαθο Ζεφύρι μετά την δολοφονία ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ των δύο ρομά

Από το Ζεφύρι είναι η 37χρονη δράστης της Ευελπίδων.
«Σκοτώσατε το γιο μου; Θα σας σκοτώσω» ήταν τα λόγια της 37χρονης, ρομά από το Ζεφύρι, - που φορούσε περούκα για να μην την αναγνωρίσουν και σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε άλλο ένα σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων, αδειάζοντας επάνω τους ένα πιστόλι.

Aπ' ότι φαίνεται ένας νέος κύκλος βίας και αίματος ανοίγει στο πολύπαθο Ζεφύρι, με τους κατοίκους να αναρωτιούνται  τι θα γίνει αν μια αδέσποτη σφαίρα, από αυτές που πέφτουν κάθε βράδυ χτυπήσει κάποιον κάτοικο που δεν θα έχει καμία σχέση με την βία, αλλά και το έγκλημα και τα συμφέροντα που οι Ρομά εκπροσωπούν. 

Ελπίζουμε η Δημοτική αρχή να έχει κατανοήσει  το πρόβλημα και να έχει έτοιμες λύσεις

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Αυτός είναι το λόμπυ της δραχμής: Θα πετάξει την Ελλάδα από το Ευρώ για να μην ελεγχθούν οι Τραπεζίτες.

Ο πιστός συνεργάτης του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, παραμένει στην θέση του, παρά τις αποκαλύψεις από διεθνή μέσα που αναπαράγουν ελάχιστοι δημοσιογράφοι που δεν είναι στα τραπεζικά payrolls. Κάθε κίνηση απαξίωσης της Ελλάδας έγινε κατά την θητεία του κυρίου Προβόπουλου. Από το Τ3 – Τ10, την πλαστογράφηση του ελλείμματος, την σπέκουλα με τα ομόλογα που οδήγησε στην εκτίναξη των Spreads. 

Επένδυση υψηλής τεχνολογίας από Έλληνα στον Καναδά αφού εμείς τις διώχνουμε

Μία ακόμη απόδειξη της μιζέριας της ελληνικής γραφειοκρατίας και της αλλοπρόσαλλης ελληνικής κοινωνίας αποτελεί η είδηση που έρχεται από τον Καναδά και αφορά τον Έλληνα επιστήμονα και επιχειρηματία Μιχάλη Λαζαρίδη. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας